Nicolas Luyssen

Plaats 3
Nicolas Luyssen

Persoonlijke contactgegevens

Zeelaan
8660 De Panne
nicolas@hetplan-b.be

Gehuwd met Lutgarde Van Bladel

Kinderen: Ann-Sophie (10), Lucas (7)

42 Jaar / Zelfstandig Bank & Verzekeringsagent & Syndicus van gebouwen

 

Bij deze kan ik mijn deelname als kandidaat bevestigen op de lijst van het Plan Bvoor de gemeenteraadsverkiezingen.  Samen met schepen Degrieck , enkele mensen met politieke ervaring uit diverse hoeken en frisse nieuwe krachten werd vorm gegeven aan de belangrijkste onafhankelijke lijst van de laatste 24 jaar voor Adinkerke en De Panne .

 

Onder het motto “ Beter Beleid, Beter Bestuur “ kunt u kennismaken met de krachtlijnen ( via dossiers ) van het programma van Het Plan-B.  

 

Mijn B staat voor betrokkenheid door inzet , belang hechten aan de mening van de medeburger, bedachtzaam omgaan met middelen overgoten met een saus van boerenverstand.

Plan B is de lijst van de Burger.  Meer dan ooit is het opportuun te kiezen voor een nieuwe dynamiek voor De Panne en Adinkerke.  De inzet is een sociale , aangename, uitnodigende gemeente.  Een streven naar evenwicht tussen bezoeker, bewoner en de bedrijvigheid van de lokale ondernemer.

Daarover gaat ook mijn persoonlijk engagement binnen het Plan B.

Bij deze ben ik dan ook zo vrij om uw steun te vragen in dit initiatief. Zowel op vandaag als uiteraard op de dag dat u de keuze zult maken.  Heeft u vragen dan kunt u met mij contact opnemen. Volg onze website en onze facebookpagina ! 

De burger is binnenkort aan het woord.   U bent binnenkort aan het woord !

Kies meer dan ook bewust. 

Kies voor de dynamische kleuronafhankelijke ploeg van Plan B.

 

Waarom Bram Degrieck als Burgemeester ?

Omdat hij vanuit diverse gesprekken met mij bewezen heeft over ervaring en een grote dossierkennis te beschikken aangaande de vele materies die door een schepencollege behandeld worden

 

"Zorgzaam beleid verzekerd"

 

 

 

Kandidaten

  Alle kandidaten