Het plan B

Het plan - B is de kleuronafhankelijke lokale politieke partij die voor het eerst deelnam aan de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2018.

Kleuronafhankelijk, dat betekent dat we niet afhankelijk zijn van een nationale strekking of partij. Dit is onze sterkte, daar we uit alle verschillende perspectieven onze partijwerking kunnen voeren.

Bram Degrieck, Toenmalig Schepen en inmiddels onze Burgemeester, was initiatiefnemer en lijsttrekker van onze partij. Onze andere partijleden komen uit alle hoeken van onze Gemeente. Samen met Bram hebben we allemaal voor ogen hard aan de kar te trekken om te komen tot een Beter Beleid en een Beter Bestuur!

Er werd met z'n allen heel hard gewerkt om de beleidsdoelstellingen -het programma- samen te stellen. Het plan - B vind het heel belangrijk dat je weet wat we willen doen.

Zo kunt u onze verwezenlijkingen en onze verslagen van de gemeenteraden op deze site terugvinden. Daarnaast kunt u onderaan deze pagina zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze partijwerking.

Wij danken u voor uw vertrouwen in onze partij en wij blijven ons inzetten. Niet enkel voor u, maar ook met u. Zo kunnen we samen van onze gemeente een plek maken waar we "preus lik 40" op kunnen zijn.


Ons Laatste nieuws kan je HIER terugvinden


Volg de facebook-, twitter- en instagrampagina van Het plan - B en blijf op de hoogte!

 

Het Plan - B

 

hetplanb_8660

 

@Het_Plan-B

Recente posts op Facebook