Het plan B

Het plan - B is de nieuwe, kleuronafhankelijke partij die deelnam aan de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2018.  Kleuronafhankelijk, dat betekent dat we niet afhankelijk zijn van een nationale strekking of partij.

Bram Degrieck, Toenmalig Schepen van Toerisme, Omgeving en Ruimtelijk Beleid, Milieu, Communicatie en ICT was initiatiefnemer en lijsttrekker. Dankzij uw vertrouwen bestuurt hij momenteel onze gemeente als burgemeester.

Er werd met z'n allen heel hard gewerkt om de beleidsdoelstellingen -het programma- samen te stellen.  Het plan - B vind het heel belangrijk dat je weet wat we willen doen.

Onze kandidaten kwamen uit alle hoeken van onze Gemeente. Samen met Bram hadden ze voor ogen hard aan de kar te trekken om te komen tot een Beter Beleid en een Beter Bestuur!

Volg de facebook-, twitter- en instagrampagina van Het plan - B en blijf op de hoogte!

Onze fractie- en bestuursleden

Zijn allen toffe en ge├źngageerde mensen die tijdens de verkiezingen laatsleden hebben deelgenomen in naam van de partij en/of de partij hebben geholpen vanuit onze achterban. Kijk hier wie in naam van onze partij deelnam aan de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 en nog altijd binnen onze fractie achter de schermen meewerken aan een beter beleid en beter bestuur.

Kandidaten

recente posts op Facebook