Wie zijn wij?

Het plan - B is de kleuronafhankelijke lokale politieke partij die voor het eerst deelnam aan de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2018.

Kleuronafhankelijk, dat betekent dat we niet afhankelijk zijn van een nationale strekking of partij. Dit is onze sterkte, daar we uit alle verschillende perspectieven onze partijwerking kunnen voeren.

Bram Degrieck, Toenmalig Schepen en inmiddels onze Burgemeester, was initiatiefnemer en lijsttrekker van onze partij. Onze andere partijleden komen uit alle hoeken van onze Gemeente. Samen met Bram hebben we allemaal voor ogen hard aan de kar te trekken om te komen tot een Beter Beleid en een Beter Bestuur!

Er werd met z'n allen heel hard gewerkt om de beleidsdoelstellingen -het programma- samen te stellen. Het plan - B vind het heel belangrijk dat je weet wat we willen doen.

Zo kunt u onze verwezenlijkingen en onze verslagen van de gemeenteraden op deze site terugvinden. Daarnaast kunt u onderaan deze pagina zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze partijwerking.

Wij danken u voor uw vertrouwen in onze partij en wij blijven ons inzetten. Niet enkel voor u, maar ook met u. Zo kunnen we samen van onze gemeente een plek maken waar we "preus lik 40" op kunnen zijn.

Onze fractie- en bestuursleden en mandatarissen

Zijn allen toffe en geëngageerde mensen die tijdens de verkiezingen laatsleden hebben deelgenomen in naam van de partij en/of de partij hebben geholpen vanuit onze achterban. Kijk hier welke mensen in naam van onze partij deelnamen aan de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 en nog altijd binnen onze fractie achter de schermen meewerken aan een beter beleid en beter bestuur.


Onze mandatarissen

 

Ons dagelijks partijbestuur en onze partijfractieleden

 

Bolle Evelien

Fractielid

Bonte Sam

Fractielid

Copin Martine

Fractielid

Delacauw Lara

Fractielid

Dervoigne Thierry

Fractielid

Devacht Georges

Fractielid

Provoost Brenda

Fractielid

Samyn Johan

Fractielid

Soenen Ingrid

Fractielid

Van Houtte Regine

Fractielid

 


Leden van de algemene vergadering & Sympathisanten

Naast onderstaande personen, zetelen ook onze dagelijkse bestuursleden en fractieleden in de algemene vergadering.

Deconinck Vincent

Afgevaardigde voor de gemeentelijke cultuurraad en voor CeCoRO

 

Loontjens Jacques

 

Rottiers Patrick

 

Van Bladel Lutgarde